Поръчка и доставка

 

Как да поръчам?

За да пазарувате от електронния магазин трябва да сте регистриран потребител. Изберете си продукт, натиснете бутона "Купи", с което продукта ви влиза във вашата виртуална количка. Сега може да продължите да разглеждате магазина, да добавите още продукти или да преминете към следващата стъпка за приключване на поръчката, като отворите количката.

Обобщение. Тук може да актуализирате количествата и да премахнете продукт. В случай, че искате да добавите още нещо може да се върнете в магазина или да преминете към следващата стъпка.

1. Вход. Тук трябва да се удостоверите ако вече имате регистрация или да се регистрирате ако нямате такава. Регистрацията ви дава удобството да поръчвате бързо и лесно, да преглеждате поръчките си както и да се възползвате от специалните ни предложения. Попълнете коректно всички полета, обозначени със *

2Адрес. В тази стъпка се визуализира адреса посочен при вашата регистрация, който няма отношение с адреса ви за доставка, той се избира в следващата стъпка.

3Доставка. Попълнете формата за доставка като изберете офис/адрес.

4Плащане. Изберете начин на плащане и потвърдете поръчката си.

Ще получите информационен имейл, че поръчката ви е приета и се обработва.

Доставка

Доставката се извършва с куриерска фирма "Еконт Експрес" за сметка на купувача и е на стойност съобразно тарифния ѝ план.

Последвайте ни във Facebook