Последни мнения

От Margarita D. (Каварна, Bulgaria) на 12 Jan 2018 :

(5/5) 

Продукт : Икона на Света Богородица Здравейте! Два пъти купувам от Вас икони и съм...

От Стефан Ц. (София, Bulgaria) на 05 Jan 2018 :

(5/5) 

Продукт : Икона Богоявление Отлично качество!

От Десислава П. (София, Bulgaria) на 18 Dec 2017 :

(5/5) 

Продукт : Икона на Света Богородица Прекрасна икона! Доставката беше много бърза.

Информация

Репродукции на икони

Репродукции на икони Съдържа 190 продукта.

Репродукции на икони, подбрани и съобразени изцяло с православния канон. Изработени ръчно върху дървена основа. Състарени по специална технология, която им предава автентичен и уникален вид. Иконите са запечатани с лаково покритие, защитени от атмосферно влияние.

Подкатегории

 • Света Богородица

  Света Богородица, Матер Божия, Дева Мария, едно име за чиста и непорочна жена. Нежният ѝ образ, топлите очи, майчината обич и страдание я превръщат в най-чист символ на православната вяра, но едновременно с това тя е този обединител на земния с небесния свят, на материята с духа, на човеците с Господа. Житейският ѝ път е изстрадан, изпълнен с обич и себеотдаване към еднородния ѝ син Спасителят-Исус Христос.

  Ние ви предлагаме богат избор от икони с нейният Пресвети образ.

  Репродукции на икони, на Света Богородица изработени ръчно върху дърво. Състарени по специална технология, която им предава автентичен и уникален вид.

 • Исус Христос

  Исус Христос, син на Господ Бог и Дева Мария, заченат непорочно, преследван и разпнат на кръст, изпратен на земята да изстрада болката, избавяйки ни нас човеците от нея. Неговият образ е опрощаващ, смиряващ, благославящ.  Исус Христос е спасител и пазител на християните.

  Репродукции на икони, на Исус Христос изработени ръчно върху дърво. Състарени по специална технология, която им предава автентичен и уникален вид.

 • Светци

  В категория "Светци" ви предлагаме икони на всички съмишленици и последователи на делото Христово, отдали живота си в името на Христа. Измъчвани, преследвани, избивани те не са предали Християнската вяра и след тяхната кончина Православната църква ги провъзгласява в Светци.

  Репродукции на икони, на Светци изработени ръчно върху дърво. Състарени по специална технология, която им предава автентичен и уникален вид.

 • Библейски сцени

  Репродукции на икони, с Библейски сцени изработени ръчно върху дърво. Състарени по специална технология, която им предава автентичен и уникален вид.

на страница
Показване на 1 - 12 от 190 артикула
Показване на 1 - 12 от 190 артикула

КАРТИНИ

АРТ-БГ

Най-продавани